"TRAKYA ARAŞTIRMALARI" KİTABI YAYINLANDI

Fakültemiz öğretim elemanları tarafından “Trakya Araştırmaları” kitabı yayınlandı.

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından, Trakya Üniversitesi’nin kuruluşunun 40. yıl dönümü ve Mimarlık Fakültesi’nin kuruluşunun 10. yıl dönümü anısına üniversitemiz tarafından “Trakya Araştırmaları” kitabı hazırlanmıştır. Tarihi kimliği, coğrafi özellikleri ve doğal güzellikleri yanı sıra geçmişin izlerini günümüze taşıyan kültür varlıkları ve mimarlık eserleriyle önemini koruyan Trakya, kitabın ana temasını oluşturmuştur. Kitap, kırk üç akademisyen tarafından kaleme alınan, çevre, kent, üniversite, yapı, mimarlık tarihi ve koruma, erişilebilirlik başlıkları altında otuz altı çalışmayı içermektedir.

Bu içerik 12.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 196 kez okundu.