TMMOB İÇ MİMARLAR ODASI SÖYLEŞİSİ (09.11.2023)

TMMOB İç Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Y. İç Mimar Merve Gül YILMAZER ve Yönetim Kurulu Üyeleri  İç Mimar Emre ALİOĞLU, İç Mimar Samet PARSAK, Fakültemizde 09.11.2023 tarihinde bir söyleşi gerçekleştirdiler.
Etkinliğe, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN, İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Didem BAŞ, bölüm öğretim üyeleri ve İç Mimarlık Bölümü öğrencileri katıldı.
Söyleşide İç Mimarlar Odasının işleyiş biçimi, ülkemizdeki İç Mimarlık bölümleri ve Oda arasındaki ilişkiler, mesleğin tanınması yönünde karşılaşılan bürokratik sorunlar, meslek ihlallerine karşı odanın girişimleri, İç Mimarlık Bölümü mezunlarının odaya üye olmalarının önemi ele alındı. Bu konuların dışında meslek yaşamında karşılaşılabilecek sorunlar aktarıldı ve mesleki deneyim paylaşımı yapıldı.
Oda Yönetim Kurulu Üyelerinin öğrencilerden gelen sorulara verdikleri yanıtların ardından etkinlik sona erdi.

Bu içerik 15.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 153 kez okundu.