ÖĞRENCİLERİMİZİN YARIŞMA BAŞARISI (07.07.2022)

Türkiye’de yapı sektörünün sürdürülebilirlik ilkeleri ışığında gelişmesine katkı sağlamak için çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK)’in düzenlediği “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması-2022” sonuçlandı. Sektöre dahil olacak yeni nesillerin, değişimin kendisi olacak geleceğin profesyonellerinin vizyonunu gündeme taşımak amacıyla ikincisi düzenlenen Yeşil Sergi Pavyonu Tasarımı Yarışması’na Türkiye’nin dört bir yanındaki 27 üniversiteden toplam 232 kişiden oluşan 92 takım başvuruda bulundu.

“ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması-2022” yarışmasında önerileri değerlendirilen 54 takımdan, 18 sıra numaralı TÜMİM rumuzlu takım birincilik ödülüne değer bulundu. Takım üyeleri Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğrencileri Melih KUT ve Şükrü KÖSE’yi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma sonuçları ve ödül töreni ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.cedbik.org web sitesinden ulaşılabilir.

Bu içerik 08.07.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 470 kez okundu.