MİMARLIK BÖLÜMÜNDE ORYANTASYON PROGRAMI (24.09.2018)

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Mimarlık Bölümü’nde öğrenime başlayan öğrenciler için Mimar Sinan Salonu’nda oryantasyon programı gerçekleştirildi. Öğretim elemanları ile öğrencilerin buluştuğu program Mimarlık Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN’in açılış konuşmasıyla başladı. “Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”, “Fakülte ile Bölüm Web Sayfası ve İletişim Yöntemlerı” ve “Mimarlık Bölümü Mimari Proje Yönergesi”nin tanıtıldığı toplantıda Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN öğrencilere hitaben fakülteyi ve mesleklerini tanıtan bir konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler ve öğretim elemanlarının kendilerini tanıtmasıyla devam eden program sonunda Edirne’nin tarihi mirasını ve güncel yaşamını yakından görmek amacıyla bir kent gezisi düzenlendi.

Bu içerik 27.09.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 651 kez okundu.