MİMARLIK BÖLÜMÜNDE ORYANTASYON PROGRAMI (19.09.2017)

2017-2018 Ders yılında Mimarlık Bölümünde öğrenime başlayan öğrenciler için Mimar Sinan Salonu’nda oryantasyon programı gerçekleştirildi. Öğretim elamanları ile öğrencilerin buluştuğu program Bölüm Başkanımız Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN’in açılış konuşmasıyla başladı. “Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”, “Fakülte ile Bölüm Web Sayfası ve İletişim Yöntemlerı” ve “Mimarlık Bölümü Mimari Proje Yönergesi”nin tanıtıldığı toplantıda Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mümin ŞAHİN öğrencilere hitaben fakülteyi tanıtan bir konuşma gerçekleştirdi. Öğrenciler ile hocaların tanışmasıyla devam eden program sonunda Edirne’nin tarihi mirasını ve güncel yaşamını yakından görmek amacıyla bir kent gezisi düzenlendi. Öğretim elemanları eşliğindeki gezi facebook üzerinde canlı olarak yayınlanmıştır:

Canlı yayın için videoları için tıklayınız.

Bu içerik 25.09.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 989 kez okundu.