MEZUNLAR & ÖĞRENCİLER BULUŞUYOR

TRAKMİM-Trakya Mimarlık Mezunları Derneği, Trakya Mimarlık kültürünü yaşamak ve yaşatmak amacıyla 28 Nisan 2019’da ‘Mezunlar ve Öğrenciler Buluşuyor’ etkinliğini düzenleyerek değerli mezunlarımızı ve öğrencilerimizi bir araya getirmiştir. Etkinliğe 80’den fazla kişi katılmıştır. Dernek yönetimi, bu etkinliğin her yıl Nisan ayında düzenlenerek gelenekselleşmesini hedeflediğini belirtmiştir. Etkinlik Trakya Sosyal Tesislerde saat:11.00’deki kahvaltı ile başlamıştır. Kahvaltıdan sonra mezunlarımız, öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken mesleki birikimlerini de aktarmaya çalışmıştır. Daha sonra Edirne’yi gezen katılımcıların son durağı Makedonya Yerleşkesindeki Mimarlık Fakültesi olmuştur. Avluda tekrar bir araya gelen topluluk, açık panel şeklinde sohbetlerine devam etmişlerdir. Mezunlar ve öğrenciler, derneğin kurulmasından duydukları mutluluğu dile getirirken, gelecek sene düzenlenecek etkinliklere de katılmayı planladıklarını belirtmişlerdir. Toplu fotoğraf çekimi ve vedalaşmanın ardında etkinlik sona ermiştir.

Bu içerik 16.07.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1279 kez okundu.