FAKÜLTEMİZDE TRAKMİM BULUŞMASI (5.11.2023)

TRAKMİM-Trakya Mimarlık Mezunları Derneği, Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü kültürünü yaşamak ve yaşatmak amacıyla 05 Kasım 2023’te ‘Mezunlar ve Öğrenciler Buluşması’ etkinliği düzenlendi. Buluşmada Mimarlık Bölümü mezunları ile öğrenciler bir araya geldi. Mimarlık Fakültesi avlusunda saat:14.00’de gerçekleştirilen etkinliğe 40’tan fazla mezun ve öğrenci katıldı. Dernek yönetiminin yaptığı açılış konuşmasının ardından mezunlarımız, öğrencilerimizin sorularını yanıtlarken mesleki birikimlerini de aktardılar. Söyleşi açık panel şeklinde devam etti. Etkinlikte 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında farkındalığı artırmak adına, umut ve dayanışmanın canlı bir simgesi olarak turuncu renkli kurdele dağıtıldı. Toplu fotoğraf çekimi ve ikramın ardından mezunlar, gelecekte benzeri buluşmalara devam edilmesi dileğini ilettiler.

Bu içerik 08.11.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 220 kez okundu.