EDİRNE KORUMA ÇALIŞMALARI SEMİNERİ (27.11.2019)

Fakültemiz Mimarlık Bölümü Seminer/Etkinlik programı kapsamında 27.11.2019 tarihinde “Edirne Koruma Çalışmaları" konusu ile ilgili olarak bir eğitim semineri gerçekleştirilmiştir. Edirne Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü’nden Mimar Hasan SOYAL, Edirne Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğü’nden Sanat Tarihçisi Birol HASANBAT ve Edirne Arkeoloji ve Etnografya Müzesi’nden Arkeolog Gözde KOÇAN tarafından Edirne’de bu alanda yetkili kurumlar tarafından gerçekleştirilen koruma çalışmaları hakkında bilgiler, Fakültemiz öğretim üyeleri ve öğrencilere aktarılmıştır.

Seminer sonunda Dekanımız Prof. Dr. H. Burcu Özgüven tarafından sunumlarıyla önemli bilgilerini öğrencilerimizle paylaşan yetkililere katkılarından dolayı teşekkür edilerek, katılım belgeleri takdim edilmiştir.

Bu içerik 28.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 1155 kez okundu.