BİNALARDA SU YALITIM SEMİNERİ (26.03.2024)

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Yapı Bilgisi Anabilim Dalı ‘Uygulama Projesi’ dersi kapsamında 26 Mart 2024 tarihinde Mimar Sinan Seminer Salonu’nda İnşaat Mühendisi Jozef BONFİL tarafından “Binalarda Su Yalıtımı” semineri düzenlendi. Seminer kapsamında binalarda su yalıtımının önemi, ilgili mevzuat, yapı elemanlarının korunmasına yönelik olarak; temel, zemin, çatı ve ıslak hacimlerde uygulanması gereken su yalıtım önlemlerinde doğru malzeme seçimi ve doğru detay oluşturulması konularında bilgi aktarımı gerçekleştirildi. Mimarlık Bölümü Öğretim Elemanları ile  lisans ve lisansüstü öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen seminer soru cevap kısmı ile tamamlandı. Yapı Bilgisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Semiha KARTAL ve Mimarlık Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Şule YILMAZ ERTEN’in  Jozef BONFİL’e teşekkür belgesi ve hediyelerini takdim etmesi ile etkinlik son buldu.

Bu içerik 29.03.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 132 kez okundu.