BETONART TANIŞMA TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ (16.06.2023)

Mimarlık ve Tasarım alanında ülkemizde tek dünyada sayılı yaz okulu çalıştayı olan, 23 Temmuz-01 Ağustos tarihlerinde Trakya Üniversitesi ve Fakültemizin ev sahipliği ile Edirne'de gerçekleşecek olan 19. BETONART ULUSAL MİMARLIK YAZ OKULU için 16 Haziran 2023 Cuma günü tanışma toplantısı düzenlendi. Toplantıya sponsor kuruluşlar, Küratör Sacit Arda Karaatlı ve Moderatör Mimar-Tasarımcı Ekip (Pınar Kesim, Can Tamirci ve Mehmet Ali Gasseloğlu) ile Fakültemiz Dekan Yardımcısı Hasan Faik Kara, İç Mimarlık Bölüm Başkanı aynı zamanda BETONART Akademik Danışmanı Prof. Dr. Didem BAŞ ve fakültemiz öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda Betonart ve Betonart Yaz Okulu’nda daha önce üretilen tasarımlar tanıtıldı. Ayrıca Kürator bu yıl seçilen tema hakkında bilgi verdi. Toplantı Fakültemizin gezisi ile sona erdi.

Etkinlik 2007 yılında da Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde düzenlenmiş olup, ilgili eser halen Ahmet Karadeniz Yerleşkesi’nde yer almaktadır.

Bu içerik 20.06.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 152 kez okundu.