BETONARME PREFABRİKASYON SEMİNERİ (10.03.2022)

Fakültemiz Mimarlık Bölümü, Trakya Mezunlar Derneği ve Türk Prefabrik Birliği işbirliği ile 10 Mart 2022 Perşembe günü Mimar Sinan Salonunda Türk Prefabrik Birliği teknik sorumlusu İnşaat Mühendisi Alper UÇAR tarafından “Betonarme Prefabrikasyon” konulu seminer gerçekleştirildi. Ön üretim ve prefabrikasyon hakkında genel bilgilerin verildiği sunumda, yapı elemanı üretim tipleri, sistemlerdeki son gelişmeler, uygulama detayları ve örnek uygulamalar ele alındı. Mimarlık bölüm öğrencilerimizin sorularıyla aktif bir katılım sağladığı sunum oldukça verimli oldu. Seminer sonunda Yapı Bilgisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Filiz UMAROĞULLARI, İnşaat Mühendisi Alper UÇAR’a teşekkür ederek katılım belgesini takdim etti.

Bu içerik 24.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 456 kez okundu.