“AKUSTİK – MEKAN” TEMALI WORKSHOP ÇALIŞMASI (5-6 KASIM 2016)

“Akustik – Mekan” temalı workshop çalışması 5-6 Kasım tarihleri arasında Fakültemiz Mimarlık Bölümü ev sahipliğinde İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü iş birliği ile gerçekleştirilmiştir. Tarihi kent merkezi gezisi ile başlayan çalışma II. Bayezid Külliyesi'nde alan çalışması ve analizlerle devam etmiştir. II. Bayezid Külliyesi’nin sahip olduğu akustik özellikler değerlendirilerek farklı fonksiyon önerileri öğrenciler tarafından sunulmuştur. 75 öğrencinin katıldığı atölye çalışmasında 25 fikir projesi üretilmiştir.
Workshop Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Filiz Umaroğulları, Yrd. Doç. Dr. Esma Mıhlayanlar, Öğr. Gör. Bilge Ataç Özsoy ve Arş. Gör. Barış Kara ile İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. M. Rıfat Çelebi, Öğr. Gör. Burak Kaan Yılmazsoy ve Öğr. Gör. Sedef Acar yürütücülüğünde gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 15.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1255 kez okundu.