2019-2020 PEYZAJ MİMARLIĞI BÖLÜMÜ ORYANTASYON PROGRAMI (24.09.2019)

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Peyzaj Mimarlığı Bölümü’nde öğrenime başlayan öğrenciler için Mimar Sinan Salonu’nda oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Öğretim elemanları ile öğrencilerin buluştuğu program Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hamide Burcu ÖZGÜVEN’in açılış konuşmasıyla başlamıştır. “Trakya Üniversitesi Lisans Eğitim, Öğretim ve Sınav Yönetmeliği”, “Fakülte ile Bölüm Web Sayfası ve İletişim Yöntemlerı” ve “Peyzaj Mimarlığı Bölümü Proje Yönergesi”nin tanıtıldığı toplantıda Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Duygu ÇAY öğrencilere hitaben Fakülteyi ve mesleklerini tanıtan bir konuşma gerçekleştirmiştir. Program, öğrenciler ve öğretim elemanlarının kendilerini tanıtmasıyla sona ermiştir.

Bu içerik 24.09.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 844 kez okundu.