ÜNİVERSİTEMİZİN 40. YILINDA MEZUNLAR BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ (24.09.2022)

Trakya Üniversitesi'nin 40. yıl etkinlikleri kapsamında Mimarlık Fakültesi, Trakya Mimarlık Mezunları Derneği (TRAKMİM) ve Mimarlar Odası Edirne İl Temsilciliği iş birliği ile 24 Eylül 2022 Cumartesi günü Saat:15.00-17.00 arasında Fakültemiz avlusunda “40. Yılda Mezunlar Buluşması” etkinliği düzenlendi.

Etkinlik, Trakya Üniversitesi Konservatuar öğrencilerinin müzik dinletisi ile başladı. Trakya Mimarlık Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı Arş. Gör. Melek Seyit etkinlik programını aktardı. Açılış konuşmasını Prof. Dr. Sennur Akansel yaptı. Ardından 1982, 1992, 2002 ve 2012 mezunlarına mesleğe yaptıkları katkı için teşekkür belgesi takdim edildi. Katılan mezunlar deneyimlerini paylaşırken geleceğe ilişkin görüşlerini ve dileklerini dile getirdiler. Meslekte kırkıncı yılını dolduran Mimar Fevzi Gür Arslan ve Mimar Reha Güler ile yeni mezunlarımızdan Mimar Esranur Demircan’ın konuşmaları ilgi gördü. Tören, toplu fotoğraf çekimi ve ikramın ardından eski yeni mezunlar gelecekte benzeri buluşmalara devam edilmesi dileğini ilettiler.

Bu içerik 29.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 423 kez okundu.