ULUSLARARASI BALKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİSİ OLAN VE İKİLİ ANLAŞMALAR KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZDE ÖĞRENİM GÖRECEK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!..

Üniversitemiz Senatosunun 08/10/2020 tarihli ve 18 sayılı toplantısında alınan 19 numaralı karar ile Üniversitemiz ve Uluslararası Balkan Üniversitesi arasında yapılan ikili anlaşmalar kapsamında, Uluslararası Balkan Üniversitesinde öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerin COVID19 küresel salgını nedeniyle 2020-2021 eğitim öğretim yılında Üniversitemiz eşdeğer programlarında öğrenim görmeleri uygun görülmüştür.

Bu kapsamda, Uluslararası Balkan Üniversitesinde öğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri Otomasyon Programına yapılarak, kendilerine trakya.edu.tr uzantılı e-posta adresleri tanımlanmış ve e-posta adreslerine bildirilmiştir.

Fakültemizde öğrenim görecek öğrencilerin trakya.edu.tr uzantılı e-posta adreslerine ders kayıt formu gönderilmiş olup doldurmaları ve imzaladıktan sonra en kısa sürede   Fakültemiz mimarlikfak@trakya.edu.tr  e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ders kayıt formunu 23/10/2020 Cuma gününe kadar Fakültemiz ilgili mailine göndermeyen öğrenciler uzaktan öğretim ile verilen derslere katılamayacaklardır.

Mimarlık Fakültesi Ders Planları için tıklayınız.
Bologna Bilgi Paketi için tıklayınız.

Ek Dosyalar
Bu içerik 21.10.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 922 kez okundu.