TRAKYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ SERGİSİ (28.10.2021)

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde 2020-2021 Bahar döneminde Mimari Proje-5 dersi   konusu "Güzel Sanatlar Lisesi" olarak belirlenmiştir. Lise önerileri arasından seçilen  22 adet öğrenci projesi Sinan ve Selimiye Vakfı  (SİSEV) işbirliği ve İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün katkılarıyla  İstanbul Alaeddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesinde 28 Ekim-05 Kasım tarihlerinde sergilenmiştir. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri dâhilinde yapılan serginin açılışı, Küçükçekmece Kaymakamı Turan BEDİRHANOĞLU, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat GÖZÜDOK, T.Ü. Mimarlık Fakültesi Öğretim Elemanları, Alaeddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Dilek SAÇLI, İlçe Okul ve Kurum Müdürleri, Sinan ve Selimiye Camii (SİSEV) yetkilileri, Dr. Alaeddin Yavaşça’nın eşi Ayten YAVAŞÇA, Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, Alaeddin Yavaşça'nın öğrencileri, çeşitli STK yetkilileri, davetliler ve İstanbul Alaaddin Yavaşça Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Bu içerik 12.11.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 847 kez okundu.