TRAKYA TEKNOLOJİ TRANSFER MERKEZİ (TTM) BİLGİLENDİRME SUNUMU (05.02.2020)

Trakya Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi, kısa adıyla Trakya TTM, Mimarlık Fakültesi’nde akademisyenlere yönelik bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Merkez Müdürü Prof. Dr. Semiha ÖZTUNA’nın konuşması ile başlayan sunum, TTM müdür yardımcılarından Doç. Dr. Emre ATILGAN ve Merkez personelinin sunumları ile devam etti.

Sunumda bilim insanları ve sanayi şirketlerinin, ulusal ve uluslararası araştırma destek programlarından yararlanmasını sağlayarak kamu ve özel sektör kuruluşlarının araştırma ve geliştirme yeteneklerinin arttırılmasının hedeflendiği belirtildi. Bu bağlamda gerçekleştirilecek olan projelerin ulusal ve uluslararası fonlardan destek alabilmesi için proje yazım ve yürütülmesinde profesyonel olarak katkı sağlandığına değinildi.

TTM’nin bir diğer önemli amacının da, ülkemizin köklü eğitim kurumu olan Trakya Üniversitesi’nin ülkeye yaptığı katkıların düzenli olarak kayıt altına alınması, üniversitemizin faaliyetlerinin farklı ortamlarda duyurulabilmesi olduğu ifade edildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. H. Burcu Özgüven, akademik kadromuz ve lisansüstü öğrencilerimizin takip ettikleri sunum, dekanımızın başta Prof. Dr. Semiha Öztuna’ya ve beraberinde Trakya Teknoloji Transfer Merkezi yönetimine teşekkürleri ile sona erdi.

Ek Resimler
Bu içerik 10.02.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 858 kez okundu.