TRAKYA MİMARLIK MEZUNLARI DERNEĞİ-TRAKMİM KURULDU (30.05.2018)

Trakya Mimarlık Mezunları Derneği-TRAKMİM, 30.05.2018 tarihinde resmi olarak kuruldu. Merkezi Edirne’de bulunan TRAKMİM Derneği, Üniversitemiz Mimarlık Bölümü mezunlarının ortak platformu olmayı amaçlamaktadır.

Dernek Başkan Mehmet Tan, Başkan Yardımcısı Melek Özdamar Seitablaiev, Muhasip Üye Ercüment Tekin, Sekreter Bahriye Sakal, Asıl Üye Sedat Kuru ve Yedek Üyeler Eskender Seitablaiev ve Onur Şuta olmak üzere yönetim kurulunu oluşturan üyelerin yanı sıra, toplamda 15 kurucu üyenin katılımı ile faaliyete geçmiştir. Dernek, üniversitemizin Akademi döneminden itibaren Mühendislik- Mimarlık ve Mimarlık Fakültesi dönemlerindeki tüm mimarlık mezunlarını ve Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim elemanlarını kapsamaktadır.

Trakya Mimarlık Mezunları Derneği, ortak değerlerini geliştiren iletişim, düşünme, araştırma, üretim ve paylaşım platformunda mezunları bir araya getirmeyi ve mezunlar arasında bilgi aktarımını sağlayacak iletişim ortamlarını oluşturmayı hedeflemektedir. Dernek etkinlikleri sayesinde mezunlar, mimarlık bölümü eğitiminin ve araştırma ortamının geliştirilmesine katkıda bulunabilecektir. Dernek aracılığıyla hem öğrencilerin gelecekte hayata ve mesleğe uyumunu kolaylaştırmak hem de eğitim kalitesini yükseltmek için gerekli araştırma, toplantı ve benzeri çalışmalar yapılacak, kurs, seminer, konferans ve panel gibi etkinlikler düzenlenecektir.

Dernek üyesi olmak isteyen mezunlarımız üyelik başvuru formunu doldurduktan sonra 1 adet fotoğrafla birlikte formu ıslak imzalı olarak ve ilk yıl aidatını ödeyerek, belirtilen diğer evraklar ile birlikte Dernek Yönetim Kuruluna iletebilirler. Dernek ve üyelik hakkında detaylı bilgi almak için adres: trakmim@gmail.com
Ek Resimler
Bu içerik 06.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 2056 kez okundu.