TRAKMİM VE MİMARLIK BÖLÜMÜ 46. YAPI FUARINA KATILDI (20.04.2024)

TRAKMİM-Trakya Mimarlık Mezunları Derneği iş birliği ile Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, mezunları ve öğretim elemanlarından oluşan 96 kişilik grup, 20.04.2024 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Turkeybuild İstanbul- Yapı Fuarına katılım sağladı. Fuar organizasyonunun ulaşım desteği kapsamında gerçekleşen ziyarette, sektör bileşenlerinin stantları ve yenilikçi ürünler incelendi. Fuar tarafından düzenlenen “Mimari İletişimin DNA’sı” başlıklı söyleşide “mimarlara ulaşmanın kodları”, “işverenle iletişim kurmanın ipuçları” ve “piyasadaki rekabet stratejileri” gibi dikkat çeken başlıklar tartışıldı. Dönüş yolunda ziyaretçiler memnuniyetlerini belirtirken gelecekte benzeri gezilere devam edilmesi dileklerini ilettiler.

Bu içerik 26.04.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 157 kez okundu.