“SÜRDÜRÜLEBİLİR KIYI TASARIMI” TEMALI ÇALIŞTAY (27-28 Nisan 2018)

Sürdürülebilir Kıyı Tasarımı: “Meriç Nehri Kıyısında Deneyimsel Mekan” temalı çalıştay Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü ile Fakültemiz Mimarlık ve Peyzaj Mimarlığı Bölümlerinin katılımı ile 27.04.2018-28.04.2018 tarihleri arasında Fakültemizde gerçekleştirilmiştir. Çalışmanın ilk gününde öğrencilere çalışma alanı olarak verilen Trakya Üniversitesi Meriç Kıyısı Sosyal Tesislerinde yerinde inceleme ve kıyı tasarımı ile ilgili sunum ve bilgilendirmeler yapılmıştır. Çalışmanın ikinci gününün sonunda  da öğrenci gruplarının dijital olarak hazırlamış olduğu tüm çizimler, maketler ve paftalar değerlendirilmiştir. Sonuç ürünler sergilenmek üzere hazırlanmıştır.
Çalışma; Uludağ Üniversitesinden; Doç. Dr. Tülin VURAL ARSLAN, Doç. Dr. Filiz ŞENKAL SEZER, Doç. Dr. Selen DURAK ve Öğr. Gör.Dr. Çiğdem YÜCEL, Trakya Üniversitesinden Doç. Dr. Semiha KARTAL Dr. Öğr. Üyesi Esma MIHLAYANLAR, Dr. Öğr. Üyesi Filiz UMAROĞULLARI, Dr. Öğr. Üyesi H. Candan ZÜLFİKAR yürütücülüğünde her iki üniversiteden 27 öğrenci katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
Bu içerik 05.06.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 729 kez okundu.