MİMARLIK FAKÜLTESİ PERSONEL BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ (16.06.2022)

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN, kalite çalışmaları çerçevesinde Fakülte görevli idari personeli ile bir araya geldi. Toplantıya Dekan Yardımcıları Doç. Dr. H. Faik KARA, Dr. Öğr. Üyesi İsmet OSMANOĞLU ile öğrenci işleri, yazı işleri, mali işler, dekan sekreteri,  bölüm sekreteri, kütüphane ve yardımcı hizmet görevlileri katıldı. Buluşma, Fakültemizin kalite yönetim süreçlerini iyileştirmek, iç paydaş olan idari personelin sorunlarını dinlemek ve onların sürece katılımını sağlamak amacıyla düzenlendi. Toplantının başında Dekan Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN, yönetim olarak açıklığı, şeffaflığı ve tüm iç paydaşların görüşlerini azami ölçüde önemsediklerini, karar alma mekanizmalarına tüm personeli dâhil etmek istediklerini, böylece kurumsal işleyişi daha etkin kılmak niyetinde olduklarını belirtti. Ardından idari personelin görüş ve önerilerine geçildi.  Her görevli kendi görev alanı ve Fakülte ile ilgili olarak dilek, temenni ve görüşlerini ifade etti. Toplantıda, personele sunulan yemek ve servis hizmetlerinin, sınıf -atölye temizliğinin daha verimli olması gerekliliğinin önemi vurgulandı. Personel yetersizliği, iş akış süreçlerinin etkin uygulanışı gibi konular dile getirildi, bu konularda yapılması gerekenler, çözüm önerileri konuşuldu.

Bu içerik 21.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 392 kez okundu.