MİMARLIK FAKÜLTESİ BAHÇESİNDE PROJELER ŞENLİĞİ (13.05.2022)

Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileri, proje derslerinde hazırladıkları projelerle bir araya gelerek hem eğlendi hem de projelerini birbirleri ve hocaları ile paylaştı. Mimarlık Fakültesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte Dr. Öğr. Üyesi Gildis Tachir, Mimarlık Bölümü Bina Bilgisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sennur Akansel ve Proje ders yürütücüleri proje dersleri ve süreçleri ile ilgili bilgiler paylaştılar. Etkinliğin pandemi süreci sonunda çevre, yapı ve öğrencilerle etkileşimi arttırmak amacıyla planlandığı vurgulandı.

Açılış konuşmalarının ardından Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencilerinin mini konseri, Mimarlık öğrencilerinin origami yöntemi ile hazırladığı “Geri Dönüşüm Doğa Defilesi”, öğrenci topluluklarının dans gösterileri gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencileri, Mimarlar Odası Edirne Temsilciliği yönetiminin katıldığı etkinlikte ders tashihleri ve proje sergisi gün boyu ilgi ile takip edildi.

Bu içerik 10.06.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 481 kez okundu.