MİMARLIK FAKÜLTESİ 2022-23 DERS YILI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI (21.09.2022)

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında, Mimarlık Fakültesi’nde öğrenime başlayan öğrenciler için Mimar Sinan Salonu’nda açılış töreni gerçekleştirildi. Trakya Üniversitesi’nin ve Mimarlık Fakültesi’nin tanıtım sunumuyla başlayan tören, Fakülte Dekanı ve Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN ’in açılış konuşmasıyla sürdürüldü. İç Mimarlık Bölüm başkanı Prof. Dr. Didem BAŞ ve Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. R. Duygu ÇAY’ ın öğrencilerle tanışmasıyla devam eden etkinlikte, akademik teşvik ödülü alan Peyzaj Mimarlığı Bölümü Araştırma Görevlisi Dr. Beste Karakaya AYTİN ve idari hizmetleriyle fakülteye katkıda bulunan Fakülte sekreteri Yeliz GEYHAN, teknisyen Sedat GÜNGÖR ve hizmetli Yalçın ATEŞ’ e teşekkür belgeleri verilerek etkinlik tamamlandı.

Bu içerik 04.10.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 414 kez okundu.