İÇ MİMARLIK BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. DİDEM BAŞ'IN İNSAN HAKLARI ÇALIŞTAYI KATILIMI (29.09.2022)

Avrupa Birliği Sivil Düşün Programınca desteklenen İstanbul STEAM Bilim Teknoloji Eğitim Kültür Sanat Derneği, Büyükçekmece ve Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri iş birliği ile planlanan A Reminder in the 21st Century: “Remember Human Rights” 21. Yüzyılda Bir Hatırlatma: “İnsan Haklarını Hatırla!” isimli çalışma kapsamında "İnsan Hakları Çalıştayı" 29 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirildi.  Birçok akademisyenin yanı sıra sanatçıların da katıldığı çalıştayda Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Didem BAŞ "İnsan Hakları Konusunda Bilincin Gelişmesinde Okullara ve Üniversiteler Düşen Görevler" isimli sunumu ile Üniversitemizi temsil etmiştir; kamu spotu çekimlerine katılmıştır.

AVRUPA BİRLİĞİ SİVİL DÜŞÜN PROGRAMI SD4/GEN/4597 No'lu ÇALIŞMA: 07

“İnsan Hakları” Prof Dr Didem Baş Kamu Spotu link: https://www.youtube.com/watch?v=urRtmBitri8

Bu içerik 01.11.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 472 kez okundu.