DOĞADAN ÇAĞDAŞ STRÜKTÜRLERE - SIFIR ATIK SERGİSİ (06.07.2021)

Fakültemiz Mimarlık Bölümü dersi olan MIM252 Taşıyıcı Sistemler dersi kapsamında düzenlenen “Doğadan Çağdaş Strüktürlere - Sıfır Atık” başlıklı sergi çevrimiçi olarak 06.07.2021 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Sergi eğitimde fırsat eşitliği sağlamak ve çevre duyarlığı konusunda farkındalık yaratmak için sıfır atık fikri üzerine öğrenci çalışmalarının oluşturulmasını amaçlamaktadır. Dersin yürütücüsü Arş. Gör. Dr. Şule YILMAZ ERTEN, Üniversitemiz Sıfır Atık Yönetim Kurulu Üyesi ve Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN ile Fakültemiz Sıfır Atık Birim Sorumlusu ve Peyzaj Mimarlığı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Gökçen BAYRAK’ın açılış konuşmalarını yaptığı etkinliğe fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri katılmıştır. Konuşmaların ardından etkinlik, sergi için hazırlan film gösterimiyle devam etmiştir. Film gösterimi sonrası katılımcıların soru cevaplarıyla etkinlik sonlandırılmıştır.

Bu içerik 07.07.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 456 kez okundu.