7 YILLIK AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN (2015 ve öncesi girişliler) EK SINAV DUYURUSU

2547 Sayılı kanunun 44.maddesinin ( c ) fıkrası gereğince,  öğrencilerimizden 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı sonu itibariyle azami öğrenim süresini tamamlayan öğrenciler (2015 Yılı ve öncesi girişliler) için  2 ek sınav hakkı verilmiş olup, aşağıda belirtilen uygulamaya göre işlem yapılacaktır.

Bu ek sınavlara girecek olan öğrenciler için sınav takvimi aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir.
Ek Sınav-1 Tarihleri:  10-14 Ekim 2022

Ek Sınav-2 Tarihleri:  24-28 Ekim 2022

3- Sınavlarda en az 60 (altmış) notunu alan öğrenciler ara sınav notuna bakılmaksızın başarılı sayılacaklardır.

4- 2 ek sınav sonunda, başarısız ders sayısını 5 derse kadar düşüren öğrencilere 3 yarıyıl ek süre verilecektir.

5- Azami öğrenim süresi sonunda ek sınavlara girmeden devam koşullarına bakılmaksızın başarısız oldukları ders sayısı 5 derse kadar olan öğrencilere 4 yarıyıl ek süre verilecektir.

6- 1 dersten başarısız olanlar ise öğrencilik haklarından yararlanmaksızın sınırsız, başarısız oldukları dersin sınavına girme hakkı verilecektir. Tek dersi proje dersi olması durumunda 1 (bir) yarıyıl öğrenim hakkı verilecektir.

Ek Sınav hakkından yararlanacak öğrencilerin 06 Ekim 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar Dekanlığımıza başvuru yapmaları gerekmektedir.
Not: mimarlikfak@trakya.edu.tr  adresine e-posta atabilirler.
Dilekçe örneği ektedir.

Bu içerik 26.09.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 527 kez okundu.