2023 DGS İLE FAKÜLTEMİZE KAYIT YAPTIRACAK ADAYLARIN DİKKATİNE

2023 DGS sonucunda Üniversitemize yerleşen adaylar 14 – 20 Eylül 2023 (Cumartesi-Pazar Hariç) tarihleri mesai saatleri içerisinde Üniversitemizde kazandıkları Fakülte veya Yüksekokul'un öğrenci işlerine müracaat ederek kayıt yaptıracaklardır.

• Fakülte / Yüksekokul iletişim bilgileri için  TIKLAYINIZ

E-kayıt yaptırmak isteyen adaylar, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın e-devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak,

https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 14-18 Eylül 2023 saat 23:59'a kadar elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir.

Kayıt için istenilen belgeler (Yerleştiği Fakülteye Elden Teslim Edilecek)

1) Ön lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı veya onaylı fotokopisi.
2) Lise Diploması aslı veya Geçici Mezuniyet Belgesi aslı veya onaylı fotokopisi.
3) DGS sonuç belgesinin internet çıktısı,
4) Nüfus cüzdan fotokopisi,
5) 4 adet renkli vesikalık fotoğraf,
6) Transkript , (Transkriptte yer alan harf notlarının kat sayılarını gösterir belge)
7) Ders içerikleri,
8) Askerlik durum belgesi,
9) Açık öğretim Fakültesinde kaydı bulunan öğrencilerin (aktif veya pasif), kayıtları olduğuna dair belge veya öğrenci belgesi.

Bu içerik 11.09.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 462 kez okundu.