1.KENTSEL DONATI ELEMANI TASARIM ÇALIŞTAYI: BURGAZADA (25-29.04.2019)

Üniversiteler arası Konferans, Panel ve Disiplinler arası Tasarım Çalıştayı, 25-29 Nisan 2019 tarihinde, İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Yerleşkesi’nde gerçekleştirilmiştir. Çalıştay Burgazada teknik gezisi ile başlamış olup, İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Yerleşkesi Konferans Salonu’nda Sinan Polvan, Jale Kulin ve Kurtul Erkmen gibi ünlü tasarımcıların deneyimlerini aktardıkları bir konferans ile devam etmiştir. İstanbul Ticaret Üniversitesi, Marmara Üniversitesi,  Özyeğin Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Trakya Üniversitesi’nden Mimarlık, İç Mimarlık, Endüstri Ürünleri Tasarımı ve Peyzaj Mimarlığı öğrencileri ile öğretim elemanları çalıştaya katılmıştır. Oluşturulan çalışma grupları Burgazada’da yaptıkları analiz doğrultusunda seçilen bölgelere kentsel donatı elemanı tasarlamışlardır. Başarılı geçen çalıştay süreci sonunda çalışmalar İstanbul Ticaret Üniversitesi Küçükyalı Kampüsü Konferans Salonu Fuayesi’nde sergilenmiştir.
Çalıştaya Trakya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğrencileri Agit Demirtaş, Betül Vardar, Doğukan Karaca, Duygu Demir, Ecem Karabulut, Enes Şahin, Hasan Marat, Seda Çelik, Sedat Dursun, Seda Çelik ve İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi İnci Alkan yürütücü olarak katılım sağlamıştır.

Bu içerik 30.04.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 818 kez okundu.