BRAU-3 MİMARİ VE KENTSEL RESTORASYON BİENALİ’NİN AÇILIŞI FLORANSA’DA GERÇEKLEŞTİ (15-16.10.2015)

Avrupa’nın çeÅŸitli kentlerinde mimari ve kentsel koruma uygulama çalışmalarını ele alan ‘Mimari ve Kentsel Restorasyon Bienali’nin üçüncüsü Ä°talya’nın Floransa kentinde 15-16 Ekim 2015 tarihinde düzenlendi. Floransa Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ‘nden Prof. Dr. Nina AVRAMIDOU ile Floransa Mimarlar Vakfı öncülüÄŸünde Pallazzina Reale’de düzenlenen açılış etkinliÄŸinde mimari koruma uygulamalarının dünü- bugünü masaya yatırıldı. Dekanımız Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN’in oturum baÅŸkanı olarak katıldığı etkinlik, Ä°talya dışında, Yunanistan, Bosna-Hersek kentleri ile Edirne’de Fakültemiz tarafından düzenlenen sergi ve toplantılarla devam etmektedir.

Bu içerik 26.10.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 896 kez okundu.