MİMARLIK BÖLÜMÜ DOCOMOMO “TÜRKİYE MİMARLIĞINDA MODERNİZMİN YEREL AÇILIMLARI” XII. POSTER SUNUŞLARINA KATILDI (15-17.12.2016)

2002 yılında kurulan ve DOCOMOMO (DOcumentation and COnservation of Buildings, Sites and Neighborhoods of the MOdern MOvement) bünyesinde oluşan Türkiye Çalışma Grubu ülkemizdeki modern mimarlık örneklerinin belgelenmesi ve korunması amaçlı girişimi sürdürmektedir. Bu kapsamda “Türkiye Mimarlığında Modernizmin Yerel Açılımları” başlıklı Poster Sunuşlarının onikincisi, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından 15 Aralık-17 Aralık 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Mimarlık Bölümümüzün poster sunumları Özgüven B., Canıtez T., Alkan S., “Trakya Umumi Müfettişlik Binası”, Akansel S., Şuta O., Meral A., “Edirne Trakya Hastanesi”, Akansel S., Varlı E., Şuta O., “Kırkpınar Halk Kütüphanesi”, başlıklarıyla Arş. Gör. Saygın ALKAN ile Arş. Gör.  Aslı MERAL tarafından gerçekleştirilmiştir.

Bu içerik 02.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1299 kez okundu.