MİMARLIK BÖLÜMÜ DOCOMOMO “TÜRKİYE MİMARLIĞINDA MODERNİZMİN YEREL AÇILIMLARI” X. POSTER SUNUŞLARINA KATILDI (31.10-2.11.2014)

2002 yılında kurulan ve DOCOMOMO (DOcumentation and COnservation of Buildings, Sites and Neighborhoods of the MOdern MOvement) bünyesinde oluşan Türkiye Çalışma Grubu ülkemizdeki modern mimarlık örneklerinin belgelenmesi ve korunması amaçlı girişimi sürdürmektedir. Bu kapsamda “Türkiye Mimarlığında Modernizmin Yerel Açılımları” başlıklı Poster Sunuşlarının onuncusu, Erzurum Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesinde 31 Ekim-2 Kasım 2014 tarihleri arasında düzenlendi. Mimarlık Bölümümüzün sunumları Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL ile Arş. Gör.  Aslı MERAL tarafından gerçekleştirilmiştir.

Trakya Üniversitesi Mimarlık Bölümünden katılımcılar ve poster başlıkları:

Abidin Aydoğmuş Evi- Arş. Gör. Aslı MERAL-Yrd. Doç.Dr. Timur KAPROL

Akbaş Köyü Çok Amaçlı Köy Konağı- Yrd. Doç.Dr. Timur KAPROL -Yrd. Doç.Dr. Hatice UÇAR(Balıkesir Üniv.)

Alpullu Şeker Fabrikası Yerleşkesi -Yrd. Doç.Dr. Timur KAPROL -Öğr. Gör. Dr.Ali MÜLAYİM (Kırklareli Üniv.)

Balon Hangarı-Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN-Arş. Gör. Aslı MERAL - Arş. Gör. Saygın ALKAN

Edirne Hükümet Konağı- Doç. Dr. Sennur AKANSEL- Yrd. Doç.Dr. Timur KAPROL- Onur ŞUTA-Arş. Gör.  Aslı MERAL

Edirne Tren Garı-Doç.Dr. Sennur AKANSEL- Onur ŞUTA- Arş. Gör. Aslı MERAL

Edirne Ziraat Bankası- Arş. Gör. Aslı MERAL- Onur ŞUTA

Emine Karakuş Evi- Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Ergene Köşkü-Alpullu Şeker Fabrikası - Öğr. Gör. Dr. Ali MÜLAYİM (Kırklareli Üniv.)-  Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL

Konut (410 ada 34 parsel)-Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Mehmet Necdet Koman Evi- Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Meriç Ünyay Evi-Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Mustafa Birik Evi-Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Recep Zıpkınkurt Evi- Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi- Yrd. Doç. Dr. Timur KAPROL- Arş. Gör. Aslı MERAL

Bu içerik 12.11.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1546 kez okundu.