MİMARİ PROJE DERSLERİ KAPSAMINDA İSTANBUL MODERN SANATLAR GALERİSİ VE 3. İSTANBUL TASARIM BİENALİ GEZİSİ (25.10.2016)

Fakültemiz Mimarlık Bölümü öğrencileri için, 2016-2017 Güz Yarıyılı Mimari Projeye Giriş ve Mimari Proje-1 dersleri kapsamında İstanbul Modern Sanatlar Galerisi ve 3. İstanbul Tasarım Bienali’ne gezi düzenlenmiştir. Doç. Dr. Sennur AKANSEL koordinatörlüğündeki geziye derslerin öğretim üyeleri ve öğrencileri birlikte katılmıştır. Gezi programına göre ilk olarak İstanbul Teknik Üniversitesi Taşkışla Yerleşkesi’nde yer alan 3. İstanbul Tasarım Bienali ziyaret edilmiştir. Burada bienalin bu yılki teması olan “Biz insan mıyız?” kapsamında çeşitli üniversite öğrencileri tarafından hazırlanan çalışmalar yerinde incelenmiştir. Program dahilinde daha sonra İstanbul Modern Sanat Galerisi’nde bulunan güncel sergiler gezilmiştir.

Bu içerik 02.11.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 874 kez okundu.