MİMAR SİNAN AMFİSİ YENİLENDİ (08.01.2015)

Makedonya Yerleşkesinde yer alan ve yenilenen Mimar Sinan amfisinin açılışı, 08 Ocak 2016 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener YÖRÜK ile Dekanımız Prof. Dr. H. Burcu ÖZGÜVEN tarafından yapıldı. Açılışta Rektörümüz ve Dekanımız görüş ve dileklerini belirttiler. Mimar Sinan Amfisinin iç mekân projesi bina yenileme çalışmaları kapsamında, Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından hazırlanmış, proje Rektörlüğümüzün katkıları ile gerçekleştirilmiştir.
Toplamda 165 kişi kapasiteli fiziki donanımın yanı sıra, iç mekân elemanları yenilenmiş, ses ve görüntü altyapısı iyileştirilmiş, yalıtım problemlerini ve akustik sorunlarını gidermek amacıyla yenileme yapılmıştır. Bu kapsamda masa ve kürsü gibi bazı elemanlar Fakültemize bağış yoluyla kazandırılmıştır.
Açılışın ardından Amfide yapılan ilk etkinlik olan akademik kurul Rektörümüz, Dekanımız ve Fakültemiz öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Bu içerik 18.01.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1251 kez okundu.